Otepää hotellid

head hotellid OtepäälOtepää on alates 1996. aastast saanud endale aunimetuse “Eesti talvepealinn”. Usutavasti tead, et Otepääs on oma nime saanud karupea järgi. Kuid kas teadsid, et selles linnas on üks valgusfoor?

GMP Clubhotel Apartments

Vaata külastajate tagasisidet, fotosid ja broneeri hea hinnaga Booking.com-is.

GMP Clubhotel Apartments asub imelise Pühajärve kaldal. Tegu on majutusasutustega, mis pakub luksuslikke 1-,2- ja 3-toalisi kortereid, mis sobivad hästi peredele. Kõik korterid on varustatud kaasaegse tehnikaga kööginurgaga ning kõige vajaminevaga toidu valmistamiseks.

Kokku on GMP Clubhotel Apartments-is 25 avarat ja hubast korterit, mille kõikidest tubadest avaneb vaade Pühajärve pargile. Lisaks korteritele on hotellis olemas järvevaatega katusesauna kompleks, jõusaal, panipaigad ning privaatparkla.

Hotell paistab silma suurepärase teeninduse ning särava personali poolt ning kogu hotellis on külastajatel võimalik kasutada tasuta wifit. Enamus Otepää huvitavamatest kohtadest jääb hotellist paari kilomeetri kaugusele. Toa hinnad algavad sajast eurost öö kohta.

Nuustaku Villa

Vaata külastajate tagasisidet, fotosid ja broneeri hea hinnaga Booking.com-is.

Nuustaku Villa asub Otepääl rahulikus ja turvalises piirkonnas, kõigest 2 kilomeetri kaugusel maagilisest Pühajärvest. Villas on võimalik ööbida valgusküllastes tubades, milles enamustel on olemas saun ning kööginurk.

Kogu villas on külastajatele olemas tasuta internetiühendus. Ideaalne variant kui soovite eemalduda linna kisast ja kärast ning asendada selle ööbimise ajaks ööbiku- ja käolauluga. Hinnad algavad juba viiekümnest eurost öö kohta.

ReeDe Villa

Vaata külastajate tagasisidet, fotosid ja broneeri hea hinnaga Booking.com-is.

ReeDe Villa rendib välja mugavaid ja avaraid külaliskortereid otse Otepää kesklinnas. Toad asuvad teisel korrusel, esimesel korrusel on külalistel võimalik minna ReeDe Villa ilusalongi.

Korterites on olemas kõik vajalik söögivalmistamiseks ning tasuta internetiühendus. Kõikides korterites on olemas võimalused ka lisavoodiks.

Lisaks pakub ReeDe Villa välja võimalust rentida korter koos privaatse sauna ning avara rõduga korteri, millel avaneb ideaalne vaade pargile.

Kõikidel majas ööbijatele kehtib spordivarustuse rendisoodustus -25%. Läbi broneerimisportaalide võib õnnestuda saada külaliskorter veel eriti soodsa hinnaga – juba alates paarikümnest eurost.

Villa Müllerbeck

Vaata külastajate tagasisidet, fotosid ja broneeri hea hinnaga Booking.com-is.

Villa Müllerbeck on parim valik kui soovid minna järvede keskele ning otsid õdusust ning privaatsust. Tubades on televiisor, privaatne vannituba ning osades ka privaatne saun. Kõik toad on avarad ning puhtad.

Kohapeal asub restoran, kus pääseb sööma otse avarale terrassile ning nautida hommikusööki järvevaate taustal. Hotell asub kesklinnast 1,4 kilomeetri kaugusel maagilise Kaarna järve kaldal.

Külastades Villa Müllerbecki on lummav vaade, rahu, vaikus ja privaatne asukoht Sulle tagatud.

Tehvandi Hotell

Vaata külastajate tagasisidet, fotosid ja broneeri hea hinnaga Booking.com-is.

Tehvandi Hotell asub Tehvandi spordikeskuses, kus külalised saavad aastaringselt nautida sportlikku vaba aja veetmist. Kõikis tubades on konditsioneer ning tasuta internetiühendus. Lisaks on kõikides tubades olemas rõdud, millest avaneb imeilus vaade. Hotellis ootab teid ees sõbralik ja rõõmus personal, kes oskavad nõu anda ka talve-ja suvesporditegevuste osas.

Toa hinnad algavad 60 eurost kõrghooajal ning sisaldavad hommikusööki, võimalust kasutada hommikul ühissauna ning jõusaali.

Otepääl ööbides on sul võimalus külastada Tehvandi suusahüppemäge, milles saad aimu kuidas tunnevad ennast suusahüppajad enne hüpet ning näed, miks peetakse Otepääd ka üheks Eestimaa looduse pärliks.